Cautare

1340 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (3.06 secunde)
Potrivit site-ului stiriauto.ro, marea miza pentru un astfel de motor este generata de randamentul mai bun cu 30 de procente fata de un motor pe benzina.
Acesta beneficiaza de un modern sistem common-rail cu injectie, avand un motor de doi litri si 150 CP.
Acesta beneficiaza de un modern sistem common-rail cu injectie, avand un motor de doi litri si 150 CP.
Guvernul a aprobat, la inceputul lunii septembrie, contractul de preluare de catre statul roman de la Daewoo Motor Coreea a 51% din fabrica de automobile Daewoo Craiova.
Usoare si compacte, motoarele Subaru BOXER cu cilindrii dispusi orizontal opus sunt mai line si mai eficiente decat modelele cu motor in linie sau de tip V.
Tot pentru 2007, taxe pentru eliberarea sau vizarea anuala a autorizatiei privind desfasurarea activitatii de agrement este de 500 de lei pentru ambarcatiunile cu motor, de 300 de lei pentru cele fara motor, 100 de lei pentru activitatile de agrement subacvatic si de 300 de lei pentru activitatile de agrement, altele decat cel nautic.
In plus coloana de volan cuprinde butoane de control pentru frina de motor, pilot automat, radio si selector pentru treptele de viteza.
Amestecul de tehnologie motorsport si calitatile de masina de zi cu zi au atras admiratia si premii din partea publicatiilor BBC Top Gear din Marea Britanie, Sport Auto din Germania si Motor din Australia.
Convertorul catalitic metalic si evacuarea sport au fost de folos pentru a mai „extrage“ ceva cai din impresionantul motor V10.
Spre exemplu, pentru o masina dotata cu motor Euro 4 si cu o vechime de peste patru ani, taxa ar putea fi redusa la aproximativ jumatate din cea actuala, în timp ce motorizarile Euro 5 ar fi scutite de taxe.
În premiera, Kia ofera garantie sapte ani sau 150.000 de kilometri, cinci ani pentru masina „de la bara la bara“ si doi ani pentru motor si cutia de viteze.
Nu am înteles însa de ce este nevoie de cruise-control (pilot automat) pe o masina sport, dar nu ar fi primul model cu aceasta dotare, întâlnita si la Infinity G35 (motor V6 - 298 CP), spre exemplu.Designul roadster-ului Opel a fost inspirat de conceptul VX Lightning, creat de GM Advanced Design Studio din Birmingham, Marea Britanie, în mai 2003, la a 100-a aniversare a marcii Vauxhall.
Ce stie sa faca acest motor? ... Cum nu poate fi vorba doar de motor, cutie de viteze, volan si schimbator, ST vine echipata si cu jucariile de care avem nevoie într-o masina:
Spre exemplu salupa cu motor "Coast Runner Cabin" este o ambarcatiune cu capacitate mare de transport, a carei cabina poate adaposti peste noapte doua persoane. ... Are un motor de 60 CP si costa aproximativ 20.000 de euro.
Cadillac CTS 2008 este dotat cu un motor cu sase cilindri în V de 3,6 litri pe benzina, cu o putere cuprinsa între 258 si 263 de cai-putere în versiunea de baza, dar exista si o varianta dotata cu motor pe injectie cu o putere de 304 cai-putere.
Noua Mazda 2 va fi disponibila în România începând cu luna octombrie. RX-8, editie aniversara Cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la punerea în vânzare a primului vehicul Mazda dotat cu motor rotativ, constructorul japonez va lansa o editie speciala a modelului RX-8.
"Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer.
Plafonul, care coboara brusc catre spate, îmbunatateste aerodinamica masinii.Toyota SR este propulsata de un motor hibrid, un V6 de 3,5 litri amplasat central-fata, care genereaza 610 cai-putere.
Maximul de 470 de cai-putere (350 kW), cu 20CP mai mult decât ce genera anterior acest motor, este atins la 6.000 de rotatii pe minut. ... Motor:
Pentru propriul brand, el a proiectat si construit P538S, care era propulsat de o "uzina" Corvette, de 5.3 litri.Se astepta ca prototipul, cu motor plasat central-spate, sa fie un competitor serios în cursa de la Le Mans.
google-analytics.com